Δημοφιλείς αναρτήσεις

About

Γυμναστείτε με υπευθυνότητα

The physiopilates room is a health studio based in Corfu Town. We combine physiotherapy knowledge with pilates and yoga in order to get you the best result for your body with respect to your special needs. Visit us in Lorentzou Mavili 3 or call us in 697-4090860.
                                                                          Το μάθημα:

Ο ίδιος ο Πιλάτες είχε δώσει τον εξής ορισμό για τη μέθοδό του: «Καλή φυσική κατάσταση είναι η απόκτηση και η διατήρηση ενός ομοιόμορφα ανεπτυγμένου σώματος με ένα υγιές μυαλό, πλήρως ικανό να εκτελέσει φυσικά, εύκολα και ικανοποιητικά τα πολλά και ποικίλλα καθημερινά καθήκοντα με ζωντάνια και ευχαρίστηση. Μια υγιής σπονδυλική στήλη είναι το κλειδί για μια καλή φυσική κατάσταση, χαρίζοντας στον άνθρωπο δύναμη, σταθερότητα, ελαστικότητα και νεανικότητα». Στο μάθημα συνδυάζουμε ασκήσεις απο την τεχνική Pilates και Yoga με στόχο την σωστή ενδυνάμωση των μυών μέσα απο ασκήσεις που προάγουν την σωστή στάση , τον έλεγχο της αναπνοής και την επικοινωνία με το σώμα μας και τα όρια του. Χρησιμοποιούμε όλο τον εξοπλισμό της τεχνικής του πιλάτες που σε συνδυασμό με τις γνώσεις φυσικοθεραπείας σας προσφέρουν ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες σας.


"Σε δέκα μαθήματα θα παρατηρήσετε τη διαφορά, σε είκοσι θα τη δείτε και σε τριάντα το σώμα σας θα έχει ολοκληρωτικά αλλάξει". J.Pilates